Reklam

Şanlıurfa'da uyarı yapan güvenlik görevlisi hasta yakınları tarafından darp edildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde özel bir hastanede güvenlik görevlisi koronavirüs tedbirleri kapsamında uyarıda bulununca yaklaşık 20 hasta yakını tarafından darp edildiği iddia edildi.

Şanlıurfa'da uyarı yapan güvenlik görevlisi hasta yakınları tarafından darp edildi
Editör: Urfa Haber 63
29 Ocak 2021 - 10:34 - Güncelleme: 29 Ocak 2021 - 10:56
Olay Karaköprü ilçesi Şenevler mahallesinde bulunan bir özel hastanede yaşandı. İddiaya göre Özel bir hastanede ameliyat olan bir hasta  servise alındı. Hastayı ziyarete gelen yakınları odayı doldurduğu gerekçesi  ve  koronavirüs tedbirleri kapsamında özel güvelik amiri İbrahim Sezer tarafından uyarıldı.  Uyarı karşısında sinirlenen hasta yakınları, tartıştıkları güvenlik görevlisini tekme tokat dövmeye başladı. Olayı gören diğer  güvenlik görevlilerin araya girmesiyle Sezer yaklaşık 20 kişinin elinden alındı. Darp edilen güvelik görevlisi İbrahim Sezer, acil serviste tedaviye alındı. Darp raporu alan Sezer, polise başvurup şikayetçi oldu.
PANDEMİ DOLAYI GÜVENLİK UYARINCA DARP EDİLDİ
Özel Metrolife hastanesi Medikal direktörü Operatör Doktor Ali Suat Erkoç," 3. Kat serviste yatan bir genel cerrahi hastasının yakınları oldukça kalabalık bir şekilde hastaneye geldiler. Bizim güvenlik görevlisi koronaviristen dolayı hasta yakınlarının bu şekilde içeriye giremeyeceğini sosyal mesafe kurallarına uymaları gerektiğini ve yalnızca 1 veya 2 hasta yakınının ancak alınabileceğini söyledi. Bunun üzerine hasta yakınları toplu şekilde bizim güvenlik görevlisine saldırdı. Güvenlik görevlimiz de darp oluştu yüzünde, vücudunda çeşitli şekilde morluklar oluştu. Özellikle pandemi dönemindeki bu hassasiyetimizin bu şekilde suiistimal edilmesi bu şekilde hasta yakınlarının güvenlik görevlilerine saldırması toplu şekilde Saldırması kabul edilemez, güvenlik görevlimiz hemen karakola giderek kendine saldıranlardan şikayetçi oldu. Bu olay bizi çok üzmüştür pandemi den dolayı ciddi şekilde hassasiyetin yoğun olduğu bu dönemde bu kadar kalabalık bir şekilde pervasızca hastaneye gelip bir güvenlik görevlisine saldırmaları hepimize oldukça üzmüştür"dedi
 

Bu haber 1348 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum