Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da Tüp patlaması sonucu uzman çavuş ve oğlu hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir evde tüp patlaması sonucu Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli hayatını kaybetti. Uzman çavuşun yaralı eşi ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Şanlıurfa'da Tüp patlaması sonucu uzman çavuş ve oğlu hayatını kaybetti
Editör: Urfa Haber 63
20 Ocak 2021 - 08:31
Alınan bilgiye göre, Suruç ilçesi Barış Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde bir apartmanın 6. katındaki dairede tüp patlaması meydana geldi. Olayda evde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli hayatını kaybetti.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada; 20.01. 2021 tarihinde saat 00.50 sıralarında İlimiz Suruç İlçesi Barış Mahallesinde, altı katlı bir binanın en üst katındaki ikamette meydana gelen tüp patlaması sonucu; Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli  Jandarma Uzman Çavuş.  Kaan Can SERPİNLİ ve  dört aylık oğlu  hayatını kaybetmiş, Jandarma personelimizin eşi ve kızı ise yaralı olarak kaldırıldıkları Suruç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.  Yaşanan kazada hayatını kaybeden Jandarma personelimiz ve evladına Allah’tan (cc) rahmet, yaralı anne ve çocuğumuza da acil şifalar dileriz.’’ açıklamasında bulundu.
Bu haber 1581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum