Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da trafik kazası, 1 ölü, 1 yaralı

Siverek-Hilvan karayolu üzerinde iddialara göre sıkıştırılan bir araç direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir otomobile ardından tıra çarparak durabildi.

Şanlıurfa'da trafik kazası, 1 ölü, 1 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
03 Mart 2021 - 14:47
Alınan bilgilere göre kaza Siverek-Hilvan karayolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Selahattin A.(37) idaresindeki 70  70 EY 937 plakalı araç, başka bir araç tarafından sıkıştırıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, takla atarak karşı şeride geçti. Takla atan araç önce önce Mehmet E.idaresindeki 34 GC 7396 plakalı otomobile daha sonra ise Hasan Y. yönetiminde bulunan 34 KL 3487 plakalı tıra çarparak durabildi. Meydana gelen kazada araçta bulunan  sürücüsü Selahattin A.ile aynı otomobilde bulunan Esat A. (31) yaralandı.
Çevrede bulunan kişiler tarafından olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan Esat A.tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili çalışma başlatıldı.
 
Bu haber 1249 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum