Reklam

Şanlıurfa'da sürücülere 389 Bin 243 TL cezai işlem uygulandı

Şanlıurfa’da şehir merkezlerinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) denetim yapıldı. Denetimde 438 araç ve sürücüsüne 389 Bin 243 lira ceza kesildi.

Şanlıurfa'da sürücülere 389 Bin 243 TL cezai işlem uygulandı
Editör: Urfa Haber 63
22 Kasım 2023 - 14:08
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile Kent merkezinde trafik denetimi yaptı.
01 - 21 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerde, trafik kurallarını ihlal edenleri de KGYS ile tespit ederek ceza kesen trafik ekipleri, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanılmaması, araç içinde cep telefonu ile konuşulması, , yaya geçidi ihlali, ters yön, Kasksız motosiklet kullanımı ve yaya önceliği gibi ihlallerden dolayı 438 araç ve sürücüsüne 389 Bin 243TL cezai işlem uygulandı.
7 gün 24 saat trafik kuralı ihlallerini tespit eden trafik polisleri, kuralları ihlal eden kişilere de ceza yazıyor.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
“İl Emniyet Müdürlüğümüzce İlimizde Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla KGYS(Kent Güvenliği Yönetim Sistemi) kameralarıile;T rafik Kurallarını ihlal eden sürücülerin tespit edilmesi için denetimlerimiz devam etmektedir.
01 - 21 Kasım tarihleri arasında yapılan denetimlerde;
438 araç ve sürücüsüne
 Kırmızı ışık ihlali
 Kasksız motosiklet kullanımı
Sürüş esnasında cep telefonu ile konuşmak ve diğer kanun ihalelerinden
 Toplamda 389Bin 243TL cezai işlem uygulanmıştır.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü olarak sürücülere ve yolculara seyahatleri boyunca can güvenlikleri için seyir halinde iken cep telefonu ile kullanımı, kırmızı ışık ve diğer trafik kurallarına uymaları hatırlatırız
Denetimlerimiz artarak devam edecektir”
 
Bu haber 582 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum