Reklam

Şanlıurfa'da soba zehirlenmesi: 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen aynı aileden üç kişi, tedavi edilmek üzere ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şanlıurfa'da soba zehirlenmesi: 3 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
14 Mart 2024 - 22:10
Olay,  Birecik ilçesine bağlı Mezra Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde çocukları ile yaşayan Emine K. (30) gece sobaya kömür attıktan sonra çocukları Ecrin K. (9) ve Emirhan K. (10) ile aynı odada uyudu.
Sabah uyanan diğer aile fertleri sobadan sızan karbon monoksit gazından etkilendiğini fark ederek Emine K. (30) çocukları Ecrin K. (9) ve Emirhan K. (10) kaldırmaya çalıştı. Diğer aile fertleri Emine K. (30) çocukları Ecrin K. (9) ve Emirhan K. (10) baygın olduklarını fark edince sağlık ve jandarma ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan Emine K. (30) çocukları Ecrin K. (9) ve Emirhan K. (10) tedavi altına alındı. Karbonmonoksit gazından etkilenen 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Bu haber 88 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum