Reklam

Şanlıurfa'da Pandemi süreci fidan satışlarını patlattı

Şanlıurfa'da korona virüs nedeniyle köyde ve bağ evlerinde vakit geçirmeye başlayan vatandaşların, bağ ve bahçe ile uğraşmak istemeleri sayesinde fidan satışları arttı.

Şanlıurfa'da Pandemi süreci fidan satışlarını patlattı
Editör: Urfa Haber 63
26 Nisan 2021 - 11:13
Korona virüs sürecinde bağ ve bahçe işlerine ağırlık veren vatandaşlar, fidan satışlarında patlama yaşanmasına, neden oldu. Fidan üreticileri, pandemi sürecinde talebe yetişmekte zorluk yaşadıklarını söyledi.
Şanlıurfa'da havaların ısınması, dikme sezonun başlamasıyla fidancıların yoğun mesaisi yoğunlaştı. Havaların ısınması ve Pandemi sebebi ile kalabalık yerlerden kendilerini izole etmeye çalışan vatandaşlar Köy ve Bağ evlerine boş zamanlarını bahçe ve toprak işleriyle uğraşarak geçirmeye başladı.
Kentte fidancılık yapan İbrahim Kılıç," Artık İlk Bahar ve havalar ısında  Koronavirüs nedeniyle şehir merkezinde sıkılan vatandaşların, köy ve bağ evlerine  daha fazla vakit geçirmeye başlamasıyla birlikte fidan satışlarımızda artış oldu.  Getirdiğimiz meyve fidanlarına köylerdeki be bağ evlerinde  vatandaşlarımız rağbet gösteriyor"dedi.
 
Bu haber 715 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum