Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da "Pandemi ile Birlikte Medyanın Değişen Yüzü" panel

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı tarafından “Pandemi ile Birlikte Medyanın Değişen Yüzü” adlı panel gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'da "Pandemi ile Birlikte Medyanın Değişen Yüzü" panel
Editör: Urfa Haber 63
28 Ekim 2021 - 15:00 - Güncelleme: 28 Ekim 2021 - 16:00
Harran Üniversitesi Eyyübiye kampusü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı bahçesinde gerçekleşen programda, Öğr. Gör. Mehmet Uluç Moderatörlüğünde düzenlenen  panelde konuşmacı olarak spiker-muhabir Özlem Dikmen, spiker-editör Kadir Devir ve Gazeteci Mustafa Arısüt yer aldı
Pandeminin yerel basın ve gazetecilik sektörü üzerindeki etkilerinden bahseden konuşmacılar, öğrencilere sektörün avantaj ve dezavantajlarını anlattı. Konuşmacılar, mesleki tecrübelerinin ardından öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.
Soru-cevap bölümünün sona ermesiyle birlikte Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ragıp Terzi, müdür yardımcılarından Öğr. Gör. Elvan Gökçen ile Öğr. Gör. İlker Rağbetli konuşmacılara plaketlerini takdim etti.
Panel sonrası basın mesnsuplarına açıklama yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ragıp Terzi,”Pandemi sürecinde  her türlü sektör her türlü alan  bayağı ciddi manada olumsuz bir şekilde etkilenmiş durumda. Bu noktada bizde Okulumuz olarak Meslek yüksek okulu  olarak Harran üniversitesi olarak bu tarz etkinlik ve faaliyetler ile öğrencilerimizin kaybettiği son bir iki seneyi tedarik ederek bu eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Üniversite olarak bizler sadece öğrencilerimizi akademik bir şekilde değil sosyal, kültürel, sportif faaliyetler açısından da daha donanımda üniversite kavramının içerisini doldurmaya çalışıyoruz.
Yoğun katılımın gerçekleştiği panel, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Bu haber 1705 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum