Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı Babaanne ve torunu öldü, 2 torunu yaralandı

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 4 kişiye otomobil çarptı. Kazada babaanne Yıldız Canpolatlı ile torunu İsa Canpolatlı hayatını kaybederken 2 torun ise ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı Babaanne ve torunu öldü, 2 torunu yaralandı
Editör: Urfa Haber 63
12 Nisan 2024 - 19:23 - Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 19:29
Kaza Karaköprü İlçesine bağlı Yedikuyu Mahallesi Diyarbakır Şanlıurfa karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre karşıdan karşıya geçmek isteyen, babaanne Yıldız Canpolat (52) ile torunları İsa Canpolatlı (8), Ahmet Canpolatlı (10) ve Serdar Canpolatlı (4) isimli kişilere karşıdan gelen A.Ç. (32) yönetimindeki 72 ABC 651 plakalı  otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle babaanne ve 3 torunu yola savrularak ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan babaanne Yıldız Canpolat (52) ile torunları İsa Canpolatlı (8), Ahmet Canpolatlı (10) ve Serdar Canpolatlı (4) yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan babaanne Yıldız Canpolatlı ile 8 yaşındaki torunu İsa Canpolatlı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü A.Ç. jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.
 
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bu haber 172 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum