Reklam

Şanlıurfa'da OBM'de hizmet içi eğitim başladı

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, İşletme, ATM ve Fidanlık şeflerine yönelik hizmet içi eğitim başladı.

Şanlıurfa'da OBM'de hizmet içi eğitim başladı
Editör: Urfa Haber 63
09 Mart 2021 - 14:46
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yer alan Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcısı ve Fidanlık Müdür Yardımcısı olarak çalışan personele yönelik ATM ve Fidanlık şeflerine yönelik hizmet içi eğitim başladı. 
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünde başlayan eğitime Şanlıurfa Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Taşan, Orman İşletme Şefleri, İşletme Müdür Yardımcıları ve Fidanlık Müdür Yardımcıları katıldı.
Eğitim programı 1 gün arazide uygulamalı  olmak üzere 5 gün sürecek 2 gurup halinde devam edecek
Toplantının açılışına konuşmasını yapan Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Taşan’"2020 Yılının bölgemiz ormancılığı açısından verimli geçtiğini düşünüyorum. Programlarımızı tamamlamaya gayret ettik. Ancak 2021 Yılında daha çok gayret ederek çalışmamız gerekiyor. Çünkü her geçen yılın bir öncekinden daha başarılı geçmesi gerekiyor. Küresel salgın ve küresel ısınmanın tehdidinin eşiğindeki Dünyamızı ve Ülkemizi korumak için ormanlık alanlarımızı korumak ve ağaçlandırma çalışmalarına hız vermek lâzım. Bu anlamda çok büyük değer taşıyan orman varlığımızı artırarak vatandaşlarımızla birlikte el ele gelecek nesillere aktarmaya çalışıyoruz. tüm çalışanlarımız ve kurumumuz için tempolu, verimli ormancılık yapabileceğimiz iyi bir yıl olmasını diliyorum"dedi.
Şube Müdürlerinin sunularıyla devam edecek olan Hizmet içi Eğitim 2  grup halinde devam edecektir.
 
Bu haber 750 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum