Reklam

Şanlıurfa'da kız kardeşini ev eşini öldüren zanlı yakalandı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kız kardeşini ve eşini silahla vuran İ.D. İl jandarma komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip tarafından Yaylak Mahallesinde yakalandı.

Şanlıurfa'da kız kardeşini ev eşini öldüren zanlı yakalandı
Editör: Urfa Haber 63
09 Şubat 2022 - 09:49 - Güncelleme: 09 Şubat 2022 - 22:16
Olay hafta sonu Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kabacak mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önce arazi anlaşmazlığı olan Köy korucusu İ.D. Kız kardeş Aysel Yaşar (41) ve eniştesi İbrahim Yaşar (46) ile tartıştı, tartışma kavgaya dönüştü, Çıkan silahlı kavgada Aysel Yaşar ve İbrahim Yaşar ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve Jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bozova ilçe devlet hastanesine kaldırılan kızkardeş Aysel Yaşar ve enişte İbrahim Yaşar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
ZANLI ÖZEL EKİP TARAFINDAN YAKALANDI
Olay sonrası korucunun yakalanması için İl jandarma komutanlığı tarafından oluşturulan özel ekip kız kardeşini ev eşine öldüren korucu İ.D.'nin saklandığı ev belirledi. Ekipler düzenledikleri operasyon ile İ.D.'yi Yaylak mahallesinde yakaladı. Gözaltına alınan zanlı karakola götürüldü.
 
Bu haber 822 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum