Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da kasa hırsızları suçüstü yakalandı

Şanlıurfa’da ağır hasarlı binada hırsızlık yapan 5 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da kasa hırsızları suçüstü yakalandı
Editör: Urfa Haber 63
21 Mart 2023 - 15:35
Şanlıurfa’da meydana gelen deprem sonrası birçok bina ağır hasar aldı. İl Emniyet Müdürlüğü de hasarlı binaların olduğu bölgelerde hırsızlık yağma gibi olayları önlemek için yaya ve motorize personel görevlendirdi.
Haliliye İlçesine bağlı  Bağlarbaşı Mahallesinde Doğum Evi Caddesinde hırsızlık yapıldığı bildirildi. İki kişinin ağır hasarlı bir binada bulunan çelik kasayı aşağıya atıp kamyonete yükleyerek kaçtıkları tespit edildi.
Yaşanılan hırsızlık sonrası hırsızlar ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kovalama sonucunda S.Ş.(16) ve K.Ç.(19) isimli şahıslar Yavuz Selim Mahallesinde çaldıkları çelik kasa ile birlikte yakalandı.Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonrası hırsızlık olayını S.Ş.(17) ve yabancı uyruklu Ğ.S.(23) ve H.S.(19) isimli şahıslar ile beraber planlayıp gerçekleştirdikleri tespit edildi.
3 şüpheli şahıs da adreslerine yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan çelik kasa ev sahibine ekipler tarafından teslim edildi. Mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Bu haber 765 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum