Reklam

Şanlıurfa'da Jandarmadan El Halaf çetesine operasyon!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Organize Suç Örgütlerine yönelik yürüttüğü operasyonda “EL HALAF” çetesini çökertti. Olayla ilgili 3 organizatör ile 8 düzensiz göçmen yakalandı.

Şanlıurfa'da Jandarmadan El Halaf çetesine operasyon!
Editör: Urfa Haber 63
20 Ekim 2023 - 10:11
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM şube ekipleri kendilerini “ EL HALAF” çetesi olarak isimlendiren, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti, şantaj ve silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.
Operasyonda, 3 organizatör ile 8 düzensiz göçmeni yakaladı. Çetenin Karaköprü ilçesinde ev ve eklentilerinde yapılan aramada, 2 bin dolar, 20 bin 45 TL nakit para, 25 bin Suriye lirası, 2 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet 9mm tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 280 adet av tüfeği fişeği, 70gram metanfetamin maddesi, 5 gram plaka esrar, 1 adet hassas terazi, 8 adet kırımızı reçeteli ilaç, 7 adet uyuşturucu hap, 8 adet tüp içerisinde uyuşturucu olduğu değerlendirilen sıvı madde, 35 adet uyuşturucu kullanma aparatı (puyp), 2 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet cep telefonu, 1 adet elektroşok cihazı, 10 adet farklı şekil ve boyutlarda gizli kamera, çok sayıda yazılı ve dijital materyal ele geçirildi.
Gözltına alınan şüpheliler Jandarma karakoluna götürüldü.
 
Bu haber 904 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum