Reklam

Şanlıurfa'da Jandarma ve polisten ortak operasyon: Yüzlerce gözaltı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde 373 farklı noktada Bin 925 personel ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda aralarında adam öldürme suçundan aranan 3 kişi olmak üzere 256 kişi yakalandı.

Şanlıurfa'da Jandarma ve polisten ortak operasyon: Yüzlerce gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
29 Ocak 2024 - 16:22
Vali Hasan açıkladı, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 373  farklı noktada Bin 925 personel ile yapılan operasyonda 256 kişinin yakalandığını duyurdu.
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince 22-28 Ocak tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik 373 noktada Bin 925 personelle uygulama gerçekleştirildi. Uygulamada hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 256  zanlı yakalandı.
Bu zanlılar arasında adam öldürme suçundan 3, dolandırıcılık suçundan 32, hırsızlık suçundan 42 ve yağma suçundan 2 şahıs bulunuyor.
Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Vali Hasan Şıldak; Şanlıurfa’da Suç İşleyenlerin Yakalanarak Bir An Önce Adalete Teslim Edilmesi Konusunda  Güvenlik Güçlerimiz Büyük Gayret Gösteriyor Son Bir Hafta İçinde Yapılan Çalışmaların Sonuçlar”
 
Bu haber 449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum