Reklam

Şanlıurfa'da Jandarma ve Emniyetten operasyon!

Şanlıurfa’da emniyet ve jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 hafta süren çalışmalarda çeşitli suçlarda hapis cezası ve 4 kişi adam öldürme suçundan yakalama kararı bulunan 272 şahıs yakalandı.

Şanlıurfa'da Jandarma ve Emniyetten operasyon!
Editör: Urfa Haber 63
26 Şubat 2024 - 10:24
Şanlıurfa’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama gerçekleştirdi.
18-25 Şubat tarihleri arasında 337 farklı noktada Bin 916 personelin katılımıyla gerçekleşen uygulamalarda hapis cezası ve yakalama emri bulunan 272 şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Yakalanan şahıslar arasında; 4 adam öldürme, 35 dolandırıcılık suçundan, 39 hırsızlık suçundan ve 11’i yağma suçunda arandığı tespit edildi.
Gerçekleştirilen uygulamayla ilgili açıklamada bulunan Vali Hasan Şıldak, “Şanlıurfa'nın Gerçek Bir Huzur Şehri Haline Gelebilmesi İçin Polisimiz ve Jandarmamız Suç İşleyenlerin Yakalanmasına Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor. Son Bir Haftalık Dönemde Aranan Kişilere Yönelik Gerçekleştirilen Faaliyetlerin Sonuçlar”
 
Bu haber 498 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum