Reklam

Şanlıurfa'da Jandarma ekipleri KADES uygulamasını tanıttı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Şube Amirliği Bozova İlçesinde yaşayan vatandaşlara KADES uygulaması hakkında bilgi verdi.

Şanlıurfa'da Jandarma ekipleri KADES uygulamasını tanıttı
Editör: Urfa Haber 63
20 Haziran 2023 - 10:58
Şanlıurfa Valiliği tarafından başlatılan “1000 fikir 1000” projesi kapsamında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı çalışma gerçekleştirdi.
İl Jandarma Komutanlığına bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Ks. Amirliği Bozova İlçesinde yaşayan vatandaşlara KADES uygulaması hakkında bilgi verdi. Ekipler bu çalışma ile farkındalık oluşturmaya çalışıyor.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ““Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir” sloganıyla Kadına Şiddetle Mücadele kapsamında vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için yürütülen faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.” Açıklamasında bulundu.
KADES NEDİR?
“KADES Kadına destek uygulamasıdır. Kadınların ve çocukların şiddete maruz kalması durumunda kısa sürede güvenlik güçlerine ulaşımı sağlayan uygulama olarak adlandırılmaktadır. Kötü eylemleri biraz olsun engellemek için kullanıcılara sunulmuş olan KADES resmi bir uygulamadır.”
 
Bu haber 374 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum