Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı, 1 ölü, 4 yaralı

Şanlıurfa- Suruç karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi öldü 4 kişi ağır yaralandı.

Şanlıurfa'da iki otomobil çarpıştı, 1 ölü, 4 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
03 Ocak 2022 - 09:59
Kaza Şanlıurfa- Suruç karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halinde olan Recep Cidir idaresindeki 34 HY 8871 plakalı otomobil ile  Burhan Kılıçer idaresindeki  55 AAY 036 plakalı otomobil yağışlı havanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybederek kafa kafaya çarpıştı.   Kazanın etkisi ile otomobiller şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis  ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobil içerisindeki kişileri çıkarmak için çalışma başattı.
Kazada Burhan Kılıçer hayatını kaybetti. Araçlardan çıkarılan Mustafa Çevik ,Taha Emin Bayraktar, Recep Cidir ve Mustafa Gül ağır yaralandı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları Şanlıurfa'daki çeşitli Hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle trafik kontrollü olarak tek şeritte sürdü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Bu haber 851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum