Reklam

Şanlıurfa'da iki okulun temeli atıldı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Batıkent İlkokulu ve Yenice Ortaokulu’nun temel atma törenine katılım sağladı. Vali Ayhan “Darısı açılışına” dedi.

Şanlıurfa'da iki okulun temeli atıldı
Editör: Urfa Haber 63
12 Haziran 2023 - 17:11
Şanlıurfa’da en büyük sorunlardan biri olan Eğitim için temeller atılmaya devam ediliyor. Özellikle ilk geldiği günden itibaren Eğitim konusuna önem veren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.
Vali Ayhan, gençlerle yakından birebir ilgilenip eğitim konusunda birçok kez tavsiyeler veriyor. Eğitim yatırımları kapsamında 60 milyon 008 bin 900 TL yatırım tutarına sahip Batıkent İlkokulu ile 76 milyon 582 bin 000 TL yatırım tutarına sahip Yenice Ortaokulunun temelleri atıldı.
Temel atma törenine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da katılım sağladı. Gençliğe ve eğitime önem veren Salih Ayhan “Ülkenin en genç ilinde evlatlarımıza verilecek en anlamlı hediye, güzel okullardır” dedi.
Vali Salih Ayhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Ülkenin en genç ilinde evlatlarımıza verilecek en anlamlı hediye, güzel okullardır. 60.008.900 TL yatırım tutarına sahip #Batıkent İlkokulu ile 76.582.000 TL yatırım tutarına sahip #Yenice Ortaokulumuzun temellerini hayır dualarıyla bugün attık. Darısı açılışına…”
 
Bu haber 414 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum