Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da huzur denetim

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Huzur Şanlıurfa' denetiminde, yüzlerce polis görev alarak çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs ve 10 yoklama kaçağı tespit edildi.

Şanlıurfa'da huzur denetim
Editör: Urfa Haber 63
11 Şubat 2024 - 11:48
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, 'Huzur Şanlıurfa' denetimi kapsamında geniş çaplı bir denetim düzenledi. Yapılan denetimlerde, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, çarşı ve mahalle bekçileri ile motosikletli yunus timleri görevlileri koordinasyon içinde çalıştı.
Denetime yüzlerce polis memuru katılırken, şehir genelinde çeşitli noktalarda ve caddelerde gerçekleştirilen denetimlerde 1578 şahıs sorgulanırken 697 araç didik didik arandı.
Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü kapsamında durdurulan araçlarda yapılan detaylı aramalarda, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs ve 10 yoklama kaçağı tespit edilerek gözaltına alındı.
Bu denetim sonucunda suç ve suç unsurlarının tespiti ve önlenmesine odaklanan emniyet güçleri, sorgulaması yapılan 697 araçtan 18 sürücüye toplamda 47 bin 17 lira TL cezai işlem uyguladı.
Bu haber 533 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum