Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da hayvanlara ambulansla müdahale

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hayvanlara sunduğu hizmeti vatandaşları sevindirdi.

Şanlıurfa'da hayvanlara ambulansla müdahale
Editör: Urfa Haber 63
17 Nisan 2023 - 09:45
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nın hayvanlar zarar gördüğünde ya da hastalandığında ambulans ile acil müdahale ediyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yaralı sokak hayvanlarına ambulansla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor. Duyarlı vatandaşların bir telefonu ile zor durumdaki hayvanların yanında olan ambulans ekibi, yıl içerisinde onlarca hasta ve yaralı hayvana müdahale etti.
Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Sağlık Dairesi tarafından hasta, sahipsiz hayvanların trafik kazaları ve benzeri durumlarda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek için oluşturduğu tam donanımlı hayvan ambulansı, gece gündüz sevimli dostlara hizmet vermeye devam ediyor. Veteriner hekim, hayvan koruma ekibi ve hasta bakıcıdan oluşan ekip ile vatandaşlardan gelen ihbarlar anında değerlendiriliyor. Hayvan ambulansı ile olay yerine ulaşan ekip en kısa sürede Harran üniversitesi Veteriner fakültesine götürerek tedavisi yapılıyor. Tedavi sonrası Hayvan ambulansı hayvanı altığı yere tekrar bırakıyor.
Sağlık Şube Müdürü Şahin Apaydın,” Bizim için her canlı özeldir.  Biz 7/24 sahadayız bugün bize bu hizmeti öncelikle veren sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ e teşekkür ederim. Başkanımız bize bizim için her canlı özeldir ne kadar maddi de giderse gitsin göz ardı etmeyin önemli olan bizim için canlardır.”dedi.
Şanlıurfalı vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ‘e sağlık Şube Müdürü Şahin Apaydın‘a ve Ambulans Şoförü Emin Kırmızı ‘ya teşekkür ettiler böyle bir hizmet  verdiklerinden dolayı

Bu haber 558 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum