Reklam

Şanlıurfa'da Gülbaharlar suç örgütü çökertildi!

Şanlıurfa merkezli 4 ilde “Gülbaharlar” olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 16 şüphelinin yakalandı.

Şanlıurfa'da Gülbaharlar suç örgütü çökertildi!
Editör: Urfa Haber 63
26 Şubat 2024 - 09:49
Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul’da Kafes-48 operasyonu düzenlendi.
Eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandı.
"Gülbaharlar" olarak bilinen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle, nitelikli yağma, silahla tehdit ve silahla kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.
Operasyonun yapıldığı adreslerde arama gerçekleştiren emniyet ekipleri, 3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok sayıda fişek, çek ve senete el konuldu.
Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız. Milletimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerini tek tek çökertip kafese koyacağız. Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizlerle."
 
Bu haber 469 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum