Reklam

Şanlıurfa'da gölete giren genç hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde serinlemek için girdiği gölette boğulan 22 yaşındaki Şaban Taşkın isimli genç kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da gölete giren genç hayatını kaybetti
Editör: Urfa Haber 63
04 Nisan 2024 - 22:45 - Güncelleme: 04 Nisan 2024 - 22:49
Olay Viranşehir ilçesine bağlı Kadıköy Mahallesi Düzik Mezrasında yaşandı.  Alınan bilgiye göre Düzik Mezrasında hayvanlarını otlatan 22 yaşındaki Şaban Taşkın isimli genç, serinlemek için bölgede bulunan gölete girdi. Bir süre sonra sahipsiz hayvanları gören çevredeki vatandaşlar Şaban Taşkın’ı aramaya başladı. Göl kenarında Şaban Taşkın isimli çobanın kıyafeti ve ayakkabısını gören köylüler durumu yetkililere bildirdi. İhbarın alınmasının ardından olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve Arama Kurtarma ekibi sevk edildi.
Jandarma gölet çevresinde güvenlik önlemi alırken, kurtarma ekipleri de Şaban Taşkın’ı aramaya başladı. Jandarma Arama ve Kurtarma ekibi, kısa süre sonra Şaban Taşkın’ı sudan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk tedavisi yapılan Taşkın daha sonra ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Şaban Taşkın doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Taşkın’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Bu haber 96 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum