Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da feci kaza, 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da otoban çevre yolunda yoğun sis nedeniyle yolcu otobüsü ve 2 tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı

Şanlıurfa'da feci kaza, 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Editör: Urfa Haber 63
23 Aralık 2023 - 10:42
Kaza sabah saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu çevre bağlantı yolunda meydana geldi. İddiaya göre, yağmur ve sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü otoban çevre yolu mevkiinde seyir halindeki 33 DES 29 plakalı tır sürücüsü yoğun sis ve kayganlaşan yol nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yaptı. O sırada aynı yolda seyir halinde bulunan 67 AK 835 plakalı başka bir tır kaza yapan tırı çarptı.  İlhami D. İdaresindeki 34 FVK 835 plakalı yolcu otobüsü ise kaza yapan tıra çarptı. Meydana gelen kazada otobüsü sürücüsü İlhami D. olay yerinde hayatını kaybetti. 15 yolcu ise yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık, Jandarma, itfaiye ve emniyet ekiplerine bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kazada yaralananlara yaptığı ilk müdahalenin ardından  Ambulans ile Kentteki hastanelerde kaldırıldı. Kaza nedeniyle bağlantı yolunda ulaşım bir süre aksadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Bu haber 507 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum