Reklam

Şanlıurfa'da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 hafta içerisinde düzenledikleri ortak operasyonda 50 şüpheli şahsı gözaltına aldı. Operasyonlarda büyük miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa'da bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı!
Editör: Urfa Haber 63
18 Aralık 2023 - 11:39
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın hem kırsal hem de merkezde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları ara vermeksizin sürüyor.
Son olarak İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde düzenledikleri operasyonda 4 kilo 6566 gram skunk, 5 kilo 635 gram esrar, 5 kilo 201 gram metamfetamin, 76 gram bonzai, 268 gram eroin ve 169 sentetik hap ele geçirdi.
Operasyonlarda 19 torbacı olmak üzere 50 şüpheli şahıs gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen 50 şüpheliden 24’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1 haftalık raporu sosyal medya hesabından paylaşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Uyuşturucuya Karşı Tavizsiz Mücadelemiz Devam Ediyor. Gençliğimize Yönelik Bu Tehdite Karşı Hep Birlikte Seferber Olalım” ifadelerini kullandı.
 
Bu haber 369 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum