Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da bir haftalık uyuşturucu baloncusu, 67 gözaltı

Şanlıurfa Jandarma ve Emniyet ekipleri torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. gözaltına alınan 67 şüpheliden 25’i tutuklandı.

Şanlıurfa'da bir haftalık uyuşturucu baloncusu, 67 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
18 Mart 2024 - 13:55
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kökünü kurutma operasyonu kapasında ile genelinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Son 1 haftada Kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonların bilançosu açıklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirmiş olduğu operasyon ve uygulamalar sonucunda, 8 kilo 108 gram skunk, 3 kilogram 191  gram esrar, 145 gram metemfetamin, 649 gram bonzai, 13 gram eroin ve 72  adet sentetik hap ele geçirildi.
Yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 80 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet ve Jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 67 şüpheliden 25’i tutuklanırken 42 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
 
Bu haber 291 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum