Reklam

Şanlıurfa'da bir haftada 23 kişi tutuklandı

Şanlıurfa Jandarma ve Emniyet ekipleri torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen bir haftalık uyuşturucu bilançosu açıklandı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. gözaltına alınan 80 şüpheliden 23’ü tutuklandı.

Şanlıurfa'da bir haftada 23 kişi tutuklandı
Editör: Urfa Haber 63
26 Şubat 2024 - 12:06
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kökünü kurutma operasyonu kapasında ile genelinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Son 1 haftada Kent genelinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonların bilançosu açıklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirmiş olduğu operasyon ve uygulamalar sonucunda, 41 kilo 450 gram skunk, 522 gram esrar, 367 gram metemfetamin, 91 gram bonzai, 159 gram eroin ve 337 adet sentetik hap ele geçirildi.
Yapılan operasyon ve uygulamalar sonucunda 80 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet ve Jandarmadaki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 80 şüpheliden 23’ü tutuklanırken 57 şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Vali Şıldak yaptığı paylaşımda, ”Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlılığımızı Sürdürüyoruz, Gençlerimizin Zehirlenmesine Fırsat Vermiyoruz, Son Bir Hafta İçinde Polisimiz ve Jandarmamız Tarafından Yapılan Çalışmaların Sonuçları”
 
Bu haber 431 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum