Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da Bayram Denetimi

Şanlıurfa’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda üretimi yapılan imalathane ve satışı yapın dükkanlara bayram denetimi yapılıyor.

Şanlıurfa'da Bayram Denetimi
Editör: Urfa Haber 63
09 Nisan 2024 - 09:44
Şanlıurfa’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve 13 İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri,  Ramazan Bayramı öncesinde tatlı üretimi yapılan işletmeler başta olmak üzere gıda satışı yapılan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.
“Tarladan Sofraya Sağlıklı ve Güvenli Gıda” prensibi doğrultusunda İl genelinde gıda imalatı ve satışı yapılan yerler, şeker ve baklava imalathaneleri, market ve bakkallara yönelik denetimler yapılıyor.
Ramazan ayı ve bayram öncesinde başlatılan denetimlerin süreceğini açıklayan yetkilileri, “Ramazan Bayramı öncesinde ilimizde faaliyet gösteren gıda işletmelerine resmi kontrollerimiz ve numune alma işlemleri devam etmektedir” denildi.
Şanlıurfa’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda;
“Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ve 13 İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimizle ilimiz genelinde “Tarladan Sofraya Sağlıklı ve Güvenli Gıda” prensibi doğrultusunda sektör gözetmeksizin bayram öncesi denetimlere devam ediyoruz”
 
Bu haber 318 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum