Reklam
Reklam

Şanlıurfa'da "Artiz Mektebi " tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Şanlıurfa’da depremzedeler yararına düzenlenen “Artiz Mektebi ” adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Şanlıurfa'da "Artiz Mektebi  " tiyatro oyunu büyük ilgi gördü
Editör: Urfa Haber 63
27 Şubat 2024 - 10:13
Mavi Sanat Tiyatro Topluluğu tarafından İl Milli Eğitim Konferans Salonunda depremzedeler yararına “Artiz Mektebi “ isimli tiyatro oyunu sergilendi.
Ekip daha önceki oynadıkları “Deniz Yıldızları” “Kayıp Hayatlar” adlı oyunlar, bağımlılık üzerine farkındalık yaratmıştı. Toplumsal mesaj içerikli “Deliler” oyunu da aynı yoğunlukta izleyicilerden tam not almıştı.
Bu sefer “Ortaya Karışık” oyunu ile perde açacak olan Mavi Sanat Tiyatro Topluluğu Başkanı Faruk Bardakçı,  “Oyunumuzu pansiyon da kalan öğrenciler için sergilemiştik. Oyunumuz diğer oyunlarımız gibi ilgi ile karşılandı. Artiz Mektebi oyununu İl Milli Eğitim Konferans Salonunda Depremzedeler yararına oyunumuzu sergiledik” dedi.
Oyunlarını ücretsiz oynadıklarını belirten Bardakçı, Osman Bey Kampüsündeki Üniversite öğrencileri için  28 Şubat’ta Kampüs içinde oyun oynayacaklarını son olarak  7 Mart günü kadınlar için oyun oynanacağını söylerken, “Bize her türlü yardımda bulunan Kent Konseyi Kültürden sorumlu Sayın Murat Özakıncı Beye teşekkür ediyoruz”dedi.

Bu haber 484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum