Reklam

Şanlıurfa'da aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon, 45 gözaltı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü il Merkezi ve ilçelerinde aranan şahıslara yönelik 80 ekip ve 255 polisle eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 45 kişi gözaltın alındı.

Şanlıurfa'da aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon, 45 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
16 Haziran 2023 - 15:58
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kent ve ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler İl genelinde belirlenen adreslere operasyon düzenledi. 
Alınan bilgilere göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğüne bağlı birimler tarafından Kent merkezi ve ilçelerde 80 ekip 255 personelin katılımıyla haklarında yakalama emri bulunan Aranan şahıslara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Yapılan operasyonda aralarında kasten öldürme, hırsızlık, yağma, dolandırıcılık, yaralama ve daha bir çok suçtan hapis cezası ve yakalama kararı bulunan 23’ü hükümlü olmak üzere 45 şahıs gözaltına alındı.  Yakalanan şahıslardan 23’ü cezaevine gönderilirken, haklarında yakalama kararı bulunan 22 şahıs Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Kent merkezi ve ilçelerde çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirti.

 
Bu haber 498 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum