Reklam
Reklam

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven oldu

AK Pati Şanlıurfa kadın kolları başkanlığı için 6. olağan kongre Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın video konferans katılımı ile gerçekleşti.

Şanlıurfa AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven oldu
Editör: Urfa Haber 63
19 Şubat 2021 - 14:03 - Güncelleme: 19 Şubat 2021 - 17:23
Şanlıurfa AK Parti Kadın Kollarının kongresi 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Mevcut Kadın kolları başkanı Demet saatçi Güven güven tazeledi.
AK Parti İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da video konferansla katılımıyla yapıldı. 17 Şubat’ta yapılan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinin ardından bu kez gözler Kadın Kollarının kongresine yapıldı. Şanlıurfa AK parti kadın kolları 6. Olağan kongresi Kadın kolları Genel başkan yardımcısı ve Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK parti Şanlıurfa kadın kolları il başkanı Demet Saatçi Güven, AK Parti il başkanı Abdurrahman Kırıkçı, milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Ahmet Akay, Kasım Gülpınar, Halil Özşavlı, Zemzem Gülender Açanal, MKYK üyesi Vildan Polat, ilçe belediye başkanları, ilçe kadın kolları teşkilatı yönetimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK parti Şanlıurfa kadın kolları il başkanı Demet Saatçi Güven,"Her geçen gün büyüyen ailemizin yeni üyeleri ile birlikte AK davanın AK neferleri olma bilincini ve dava şuurunun taşıyıcısı olmak için daha çok çalışacağız ailemizi genişletirken Bir taraftan da siyasete kadın yetiştirmek için gayret gösteriyoruz
Çünkü biliyoruz ki kadınların siyasete bürokrasiye karar alma mekanizmalarına sayıları arttıkça toplumdaki problemlerin çözümüne katkı sunacak liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  2 yıl önce bu salonda 8 Mart'ta kadınlar ile ilgili mesajı tüm dünyaya vermişti.  Üç dönem ilçe kadın kolları başkanlığı görevini üstlenen Ayşe Çakmak başkanımızı Siverek belediye başkanı olarak göstermiş olması Sayın Cumhurbaşkanımızın AK kadınlara duyduğu güveni vizyonu ve samimiyeti bir kez daha göstermiştir .
2023 hedeflerini belirlerken üye sayımızı arttırmak Mahalle teşkilatlarından yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla kadar her kademede AK Parti'nin kadınlarla ilgili yaptıklarını anlatacağız bir Nefer olduğumuz bu yolda önce Anne olduğumuzu unutmadan evlatlarımıza sımsıkı sarılıp güçlü aileler sağlıklı nesiller yetiştirerek aydınlık Türkiye'nin güçlü yarınları için güçlü aileler olacağız .
Yeni dönemde kadın girişimci sayısını arttırarak kadın Kooperatifleri daha aktif hale getireceğiz bugün burada 2023 hedeflerine ulaşmak için Yeni yol arkadaşlarımızı belirliyoruz . Daha önce bu davaya gönül vermiş beraber yol yürüdüğümüz tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .  Bu dönemde yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımızla birlikte bu bayrağı daha yukarılara taşımak için daha çok çalışacağımıza sözünü veriyorum bizi bugün yalnız bırakmayan coşkumuza heyecanımı da ortak olan başta protokol misafirlerimize daha sonra tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyor 6 olan kadın kolları kongremizin önce Şehrimize teşkilatlarımız da bir ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum"dedi.

 
Bu haber 1309 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum