Reklam
Reklam

Şanlırfalı Vekil ve başkanlardan 'Gaziantep' açıklaması

Şanlıurfa Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen patlama ile ilgili paylaşımda bulundular.

Şanlırfalı Vekil ve başkanlardan 'Gaziantep' açıklaması
Editör: Urfa Haber 63
19 Aralık 2020 - 13:39
Gaziantep SANKO Üniversitesi Hastanesi Covid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta hayatını kaybederken 11 hasta ise yaralandı. Bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekipleri yönlendirilirken yaralılar ise kentteki hastanelere kaldırıldı.
Yaşanan patlama sonrası Şanlıurfa Milletvekilleri ve Belediye Başkanları sosyal medya hesaplarında ‘geçmiş olsun Gaziantep’ paylaşımında bulundu.
 “AİLELERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: “Komşumuz #Gaziantep’te özel bir hastanede oksijen tüpü patlaması sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine sabır ve başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”
“YARALILARIMIZA DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız: “Gaziantep'te özel bir hastane'nin yoğun bakım bölümünde meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. #Gaziantep.”
“ALLAH’TAN RAHMET, YARALANANLARA ACİL ŞİFALAR DİLERİM”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Ahmet Akay: “Gaziantep'te özel bir hastanede çıkan yangın sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dilerim. #Gaziantep.”
“ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci: “Gaziantep'te özel bir hastanede meydana gelen patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Geçmiş Olsun #Gaziantep.”
“KEDERLİ AİLELERİNE SABIRLAR DİLERİM”
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat: “Başımız sağ olsun. Gaziantep'te özel bir hastanede meydana gelen oksijen tüpü patlamasında yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar dilerim.”
“GEÇMİŞ OLSUN GAZİANTEP”
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli: “#Gaziantep’te özel bir hastanede meydana gelen oksijen tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Gaziantep.”
 
Bu haber 1742 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum