Reklam

Sağlık Müdürü Erkuş, hastanede İncelemelerde Bulundu

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Erkuş, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi yoğun bakım ve servislerinde incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü Erkuş, hastanede İncelemelerde Bulundu
Editör: Urfa Haber 63
23 Aralık 2020 - 13:49
Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerindeki hastaneleri ziyaret ederek bilgi alan ve sorunları dinleyen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, çalışmalarına devam ediyor. Erkuş, son olarak Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesi pandemi yoğun bakım ve Servislerinde incelemelrde bulundu.
Müdürü Erkuş, Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Kaya, Başhekim Yardımcıları ve  hastanede pandemiden sorumlu doktorlardan hastaların durumu hakkında bilgi aldı Erkuş,  hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların fikir ve isteklerini dinledi.
Sosyal medaydan açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M.Emre Erkuş,” Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi Yoğun Bakım ve Servislerinde incelemelerde bulunup Hastane Başhekimimiz Dr.Ahmet Kaya ve Başhekim Yardımcılarımızdan hastane hakkında; sorumlu doktorlarımızdan hastalarımızın son durumu hakkında bilgi aldık. Sağlık çalışanlarımıza yapmış oldukları özverili hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik”dedi.
 
Bu haber 921 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum