Rus Büyükelçisi hayatını kaybetti
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, silahlı saldırıya uğradı. Görgü tanığı muhabir, silahlı saldırının gerçekleştirdiği anı anlattı.
Editör: Urfa Haber 63
19 Aralık 2016 - 17:35
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir fotoğraf sergisinde kimliği bilinmeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.
FOTOĞRAF SERGİSİNDE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI
Karlov, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya" adlı konulu fotoğraf sergisinde, açılış konuşmasını yaptığı sırada, silahlı saldırıya uğradı.
Saldırgan, Karlov'u yaraladıktan sonra havaya ateş açtı. Bu sırada salonda bulunan davetliler panik içerisinde kaçışmaya başlayarak salondan çıkmaya çalıştı. Ağır yaralanan Karlov, hayatını kaybetti.
haberler
Bu haber 841 defa okunmuştur.







YORUMLAR