Reklam

Pandemi sürecinde yoğun talep

Şanlıurfa'da, koronavirüs salgını nedeniyle halkın, bitkisel ürünler ile aktarlara olan ilgisi sürüyor. talep olunca Kentten hemen her semtinde Aktar iş yerleri açılmaya başlandı.

Pandemi sürecinde yoğun talep
Editör: Urfa Haber 63
13 Mart 2021 - 11:56
Kentte koronavirüs salgını ile halkın yoğunlukla tercih ettiği zencefil, ıhlamur ve ada çayı gibi şifa kaynağı bitkiler talep artı. Şanlıurfa'da doğal ürünlerin satıldığı tarihi Haşimiye meydanında bulunan esnaf, koronavirüs nedeniyle bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlerin yöneldiği doğal ürünlere talep artı. Aktara rağbet olunca bir çok semtte aktar işyerli açılmaya başlandı. Düzenli kullanıldığında birçok hastalığa iyi geldiği söylenen şifalı bitkilere gösterilen rağbetten memnun olduğunu dile getiren aktarlar, Kente Son zamanlarda şifalı bitkilere yoğun talep göstermesiyle birlikte Kentin bir çok noktasını yeni aktar işyerin açılmasına neden olduğu belirtildi.
Pandemi döneminde en çok bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bitkilerin satıldığını anlatan aktarlar, çoğunlukla tüketilen yaş zencefil, ıhlamur, adaçayının en çok satılan ürünlerden olduğunu söyledi.
 
Bu haber 964 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum