Reklam
Reklam

Önen, Türkiye'nin ilk dijital genç ofisini açtı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdulkadir Emin Önen, Türkiye’nin ilk Dijital Genç Seçim Ofisinin açılışını gerçekleştirdi. İçerisinde yeni nesil teknoloji donatılarının olduğu seçim ofisini açan Emin Önen, “AK Parti, her zaman gençlerin önünü açan bir anlayış içerisindedir” dedi.

Önen, Türkiye'nin ilk dijital genç ofisini açtı
Editör: Urfa Haber 63
07 Mayıs 2023 - 18:06
İçerisinde ücretsiz internet, green box stüdyosu, sanal gerçeklik deneyimleri, VR gözlük ve birçok dijital yeniliğin yer aldığı dijital genç seçim ofisinin açılışı; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
İçerisinde bir teknolojik donatıları deneyimleyen Bozdağ, gençler ile birlikte sanal gerçeklik gözlüğü, Green box gibi birçok teknolojiyi denedi.
 
Bozdağ, “Biz İnanıyoruz Ki Türkiye'nin Geleceği, Gençlerimizin Omuzlarında Daha Da Yükselecektir”
 
Açılış konuşmasını yapan Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, “Türkiye’nin ilk dijital seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıklarını hatırlatarak “Bu yenilikçi değişimci teknolojik seçim bürosu açılması ancak Şanlıurfa'nın gençlerine yakışırdı. Hakikaten Şanlıurfa'nın gençleri böylesi bir projede öncülük ederdi” dedi.
Bu haber 494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum