Reklam
Reklam

Okullarda aşı çalışması başladı

Türkiye’nin aşılamada en son sıralarda yer alan Şanlıurfa’da okulların açılmasıyla birlikte velilerin onayı ile öğrenciler, mobil sağlık ekipleri tarafından okullarda aşı olmaya başladılar.

Okullarda aşı çalışması başladı
Editör: Urfa Haber 63
01 Ekim 2021 - 12:08
Türkiye’de aşılamada en son sıralarda yer alan Şanlıurfa’da mavi kategoriyi yakalaması kapmasında İl sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan mobil aşı ekibi, aşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda okulların açılmasıyla birlikte velilerin onayı ile öğrenciler, mobil sağlık ekipleri tarafından okullarda aşı olmaya başladılar.
Eğitimin devam etmesi için herkesi aşıya destek olmaya davet eden İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm sosyal medya hesabından liselerde öğrencilerin aşı olmaya başladığını duyurdu.
Müdür Gülüm yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; Bugün itibariyle oranlarımızın düşük olduğu liseli öğrencilerimize veli onaylarını alarak okullarında aşıya başladık. İlgi beklentilerimizin üstündeydi. Bu ikiz kız kardeşimiz aynı anda aşı olmak istediler,  biz de onları kırmadık :). Tüm yaşıtlarına aşı olun çağrısı yaptılar.’’ifadelere yer verdi.
 
Bu haber 718 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum