Reklam

Müdür Ulucan, Brifing Aldı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl genel asayiş durumu ve faaliyetler hakkında İl Emniyet Müdür yardımcıları ve birim amirlerinden bilgi aldı.

Müdür Ulucan, Brifing Aldı
Editör: Urfa Haber 63
13 Aralık 2022 - 11:52
Yaklaşık 3 ay önce görevine başlayan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın direktifleriyle özellikle Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler. Kentte yaptığı başarılı çalışmalarla zehir tacirlerine büyük bir darbe vurdu.
Şanlıurfa polis evinde düzenlenen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Emniyet Müdürü yardımcıları ve Birim amirleri katıldı.
Müdür Ulucan, İl genel asayiş durumu ve faaliyetler hakkında İl Emniyet Müdür yardımcıları ve birim amirlerinden bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirme toplantısında İl Emniyet Müdür yardımları ve Birim amirlerin sorumluluk bölgesinde genel asayiş durumu, icra edilen faaliyetler ile personel durumu hakkında detaylı bilgiler verildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
“İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Murat ULUCAN, Emniyet Müdür Yardımcılarımız ve Birim Amirlerimizin katılımıyla düzenlenen toplantıda yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı”denildi.
 
Bu haber 531 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum