Reklam

Müdür Aksoy, Bakan Yumualı ile görüştü

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Kentte tarımda yapılması planlana model ile ilgili Tarım ve orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüştü.

Müdür Aksoy, Bakan Yumualı ile görüştü
Editör: Urfa Haber 63
13 Mart 2024 - 08:58 - Güncelleme: 13 Mart 2024 - 09:30
Tarım ve Orman Bakanlığı’na giden Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüştü.
Ankara’da yapılan toplantıya, Tarım ve orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakan yarımcıları, Genel Müdürler, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy ve tarım heyeti katıldı.
Görüşmelerde Şanlıurfa Tarımsal üretim planlaması ve Sözleşmeli tarım modeli hakkında istişareler yapıldı.
Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy "Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın riyasetinde Bakan yardımcılarımız ve Bakanlığımız merkez teşkilatı ile Şanlıurfa’mızın Tarımsal üretim planlaması ve Sözleşmeli tarım modeli hakkında talimatlarını aldık.
Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda, Bakanlığımızın Tarımsal Üretim Planlaması modelini sürdürülebilir, verimli, kaliteli, güvenli, kayıtlı ve yeni yatırımları  esas alarak Şanlıurfa ilimizde üreticilerimiz ve paydaşlarımız ile birlikte uygulayacağız. Sayın bakanımıza hüsnü kabulleri için teşekkürler”dedi.
 
Bu haber 367 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum