Reklam

Mobil Aşı Aracı Urfa'da Aşıları Vatandaşın Ayağına Götürüyor

Şanlıurfa'da yoğun bir tempo ile sürdürülen coronovirüs mücadelesi kapsamında Covid- 19 aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Topçu meydanı ve Balıklıgöl platosunda mobil aşı araçları hizmet vermeye başladı.

Mobil Aşı Aracı Urfa'da  Aşıları Vatandaşın Ayağına Götürüyor
Editör: Urfa Haber 63
12 Haziran 2021 - 12:26
Türkiye genelinde hızla uygulana aşı çalışmaları Şanlıurfa'da yoğun bir tempo ile sürdürülmeye başlandı. Koronovirüs mücadelesi kapsamında Covid- 19 aşılama çalışmaları hızla devam ediyor. Sağlık merkezlerine, Covid-19 aşı öncelikleri olmasına rağmen çeşitli nedenlerden dolayı gidemeyen vatandaşlarımıza aşıları, mobil aşı aracı ile mobil sağlık ekiplerimiz tarafından uygulanıyor. Vatandaşlarımızın aşıya erişimini kolaylaştırmak daha büyük kitlelere ulaşabilmek amacı ile Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Topçu meydanı ve Balıklıgöl platosunda mobil aşı araçları hizmet vermeye başladı.
Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Şanlıurfa İl Sağlık müdürü Dr. M. Emre Erkuş;
"Eski günlere dönebilmek için #Covid19 aşı sırası gelenlerin gecikmeksizin aşı olması ile mümkün olacaktır. Aşı, sadece bireysel değil aynı zamanda toplumsal zorunluluktur. Rabia Meydanı ve Balıklıgöl platosunda Mobil Aşı Araçlarımız ile Sizlerin yanındayız"dedi.
 
Bu haber 602 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum