Reklam

Mert ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa'nın sevilen isimlerinden eski Belediye meclis üyesi Yusuf Mert oğlunu evlendirdi.

Mert ailesinin mutlu günü
Editör: Urfa Haber 63
24 Haziran 2021 - 12:18
Şanlıurfa'da 2006 ile 2012 yılları AK Parti yönetim kurulu üyesi ve 2009 ile 2019 belediye meclis üyesi olan Yusuf Mert oğlu Ömer Mert'i Zekiye Mert ile evlendirdi.
Yapılan nikah merasimine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK parti il Başkan vekili Cuma Ağaç, Kent konseyi başkanı M Adil Saraç,  İnsani yardım platformu başkanı Osman Gerem, Mustafa Yavuz ile çok sayıda davetli katıldı.
Nikahı  Eyyübiy Belediye Başkan’ı Mehmet Kuş kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini AK parti il Başkan vekili Cuma Ağaç, Kent konseyi başkanı M Adil Saraç ve İnsani yardım platformu başkanı Osman Gerem yaptılar.
Açıklama yapan Yusuf Mert," Oğlum Ömer'i evlendirdik, bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmayan, başta Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK parti il Başkan vekili Cuma Ağaç, Kent konseyi başkanı M Adil Saraç,  İnsani yardım platformu başkanı Osman Gerem ile katılan tüm eş dost ve akrabalara canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca dünya evine giren çocuklarımda ömür boyu mutluluklar diliyorum"dedi.

 
Bu haber 784 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum