Reklam
Reklam

Lider Viranşehir Belediyespor Galibiyete Odaklandı

Şampiyonluk mücadelesi veren lider Viranşehir Belediyespor, yarın sahasında oynayacağı Yayladağıspor maçını kazanarak yoluna emin adımlarla yürümek istiyor.

Lider Viranşehir Belediyespor Galibiyete Odaklandı
Editör: Urfa Haber 63
10 Şubat 2024 - 10:59
Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta 37 puanla liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi Kilis Belediyespor ile arasında 5 puan fark bulunan Viranşehir Belediyespor, ligin 15’inci haftasında sahasında Hatay ekibi Yayladağıspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Nizipspor’u 4-0 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan Viranşehir, Yayladağıspor maçını da taraftarının desteğiyle kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Güllü yönetiminde Yayladağıspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Viranşehir Belediyespor, maç saatini beklemeye başladı.
Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, ikinci yarıya Nizip deplasmanında güzel bir başlangıç yapmıştık, güzel bir oyun ortaya koyarak 4-0 gibi bir galibiyetle sahadan ayrıldık. Bu hafta da Yayladağıspor ile sahamızda karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık, teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah Yayladağıspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adımı daha geride bırakacağız” dedi.
Taraftara da çağrıda bulunan Kulüp Başkanı Çelik, “Taraftarlarımız bizim en büyük gücümüz. Sezon başından beri bizi müsabakalarda yalnız bırakmadılar. Yayladağıspor maçında da onları tribünlerde görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanıp 3. Lig hedefimize doğru emin adımlarla yürümek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Viranşehir Belediyespor’un yarın saat Viranşehir İlçe Stadı’nda saat 14.00’te oynayacağı Yayladağıspor maçını Adana Bölgesi Hakemlerinden Abdulkadir Oral yönetecek.
 
Bu haber 341 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum