Reklam

Karaköpür'de site mescidinde kan bağışında bulundular

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Ceylan park site yönetimi ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında site içersinde gerçekleştirilen bağış kampanyası yoğun ilgi gördü

Karaköpür'de site mescidinde kan bağışında bulundular
Editör: Urfa Haber 63
31 Ocak 2021 - 14:38
Karaköprü ilçesine bağlı Atakent Mahallesi Ceylan park sitesinde yaşayan ve kısıtlama nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar, kan bağışında bulundular.
Karaköprü ilçesi Atakanet mahallesinde bulunan Ceylanpark sitesi yönetimi Kızılay yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından harekete geçen Kızılay ekipleri, siteye gelerek pandemi kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan platformda kan aldı.
Evlerinde sıkılan ve ayaklarına gelen Kızılay ekiplerini gören vatandaşlar, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Sitenin yönetim kurul başkan Ali Turan Polat,” Bugün burada kan bağışı yapılmakta. Kan bağışına yoğun bir istek var. Site sakinlerimiz ve çevre de bulunan komşularımız da gelerek kan verdiler sokağa çıkma yasağında kurallara uyarak bize ulaşan, kan veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kan bağışında bulunan Serpil Akçar ise,”  Kızılay’a kan bağışında bulunduk mutluluk diyoruz bu konuda başta İslam alemi olmak üzere herkes kan bağışı yapmasını bekliyoruz” dedi .
Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Op. Dr.Ahmet Hamdi İnan Ceylanpark yönetimine ve site sakinlerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 
Bu haber 1092 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum