Karaköprü- Devteşti yolunda tehlikeli yolculuk

Karaköprü- Devteşti karayolunun bağlayan bazı bölümlerinde, tepede bulunan ve düşme riski taşıyan büyük taşlar sürücü ve yolcuları korkutuyor.

Karaköprü- Devteşti yolunda tehlikeli yolculuk
Editör: Urfa Haber 63
03 Mart 2017 - 06:03

20. Zırhlı Tugay Komutanlığı içersinden açılarak Diyarbakır-Mardin Çevreyollarını Evren Sanayi Sitesi kavşağına bağlayan yol kenarında bulunan büyük taşlar sürücüleri korkutuyor.  Zaman zaman kopan küçük taşlara yola savruluyor.

Karaköprü- Devteşti karayolu arasındaki yolda giden sürücüler tedirginlik yaşıyor, yolun bir bölümünde tepede duran ve düşme riski taşıyan büyük taşlar yoldan geçen sürücüleri korkuyor. Yol kenarında bulunan büyük taşlardan yola düşen küçük taşlar hem trafiği aksatıyor, hemde sürücülerin hayatını tehlikeye sokuyor.

Büyük taşların düşme riskiyle zor zamanlar yaşayan sürücüler yapmış oldukları açıklamada; Bu taşlardan bazen küçük taşlar  yola düşüyor, ve bu yolu kullanan sürücüler zor durumda kalıyor. Taşlar zaman zaman trafikte aksaklıklar meydana getiriyor bazen de araçlara zarar veriyor, üstelik üste duran büyük taşlarda her an düşebilir bir aracın üstüne düşese bunun hesabın kim verecek, bu yolla ilgili yetkililerden yardım istiyoruz. Gerekli korumalıklar yapılsın ve bu büyük taşlar oradan alınsan ayrıca küçük  taşların yola düşmesi engellensin "dedi.

Bu haber 1265 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum