Reklam

Karaköprü'de şehit olan polisin kaza görüntüleri

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde zırhlı aracın devrilmesiyle polis memuru Ramazan Kütük şehit oldu. Zırhlı aracın devrilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Karaköprü'de şehit olan polisin kaza görüntüleri
Editör: Urfa Haber 63
01 Ağustos 2023 - 13:52
Kaza, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde sabah saatlerinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden çıkış yapan zırhlı polis aracı, giriş kapısında devrildi. Kazayı gören diğer Polis memurları durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza sonucunda 1 Polis memuru ağır yaralandı. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı Polis Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralı Polis burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı şehit oldu.
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden görev için çıkış yapan Ramazan Kütük’ün kullandığı zırhlı aracın manevra sırasında kontrolden çıkıp, kaldırıma çarparak devrilmesi ve polis memurlarının koşuşturması yer alıyor.
"EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN"
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Vali Salih Ayhan; “Araçta teknik bir arıza mı vardı ne olduğunu bilemiyoruz ama daha sonra teknik birimler onu inceleyecekler. Şu anda maalesef bir evladımızı kaybettik. Evladımıza görevi başında vefat etti Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu tür hadiseler bizi derinden etkiliyor. Polis teşkilatımızın, emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Sabırlar diliyorum” dedi.
 

Bu haber 531 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum