Jandarma Karakolu Önünde Araç Patladı
Batman'ın Kozluk ilçesinde jandarma karakolu önünde bir araç patladı. İlk gelen bilgilere göre 2'si asker 3 kişi yaralandı. İlçe merkezinde de bir şahıs uzun namlulu silahla etrafı taradı.
Editör: Urfa Haber 63
09 Haziran 2017 - 10:15
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Beldesi'nde, öğle saatlerinde PKK'lı teröristler jandarma kontrol noktasına saldırı girişiminde bulundu. Teröristlerin bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu 2' si asker 3 kişi yaralandı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Kozluk-Batman karayolunun Bekirhan beldesi girişinde bulunan jandarma karakoluna terör örgütü PKK mensuplarınca bombalı araçla saldırı gerçekleştirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi. Patlamada yaralananlar ambulanslarla Kozluk ve Batman'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Bu haber 891 defa okunmuştur.





YORUMLAR