Reklam
Reklam

İSTANBUL'DA VİRANŞEHİR BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

İstanbul Şanlıurfa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ‘’Şanlıurfa Tanıtım Günleri’’ başladı.

İSTANBUL'DA VİRANŞEHİR BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ
Editör: Urfa Haber 63
09 Haziran 2022 - 20:11
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin katılım sağladığı, “Şanlıurfa Tanıtım Günleri” etkinliğine,‘Sabrın Diyarı, Kadim Şehir Viranşehir’ temasıyla katılan Viranşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. 
Standı, İlçe Belediye Başkanları, Milletvekilleri, İş İnsanları, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. 
Ziyaretçi akınına uğrayan Viranşehir Belediyesi standına gelen misafirleri, Belediye Başkanı Salih Ekinci karşıladı.
Standa gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Başkan Ekinci, gelen konuklarla sohbet edip, Viranşehir’in tarihi, kültürü ve yöresel lezzetlerinin yanı sıra ilçede yapılan ve yapılacak proje ve yatırımları  anlattı.
İstanbul’da düzenlenen etkinlikte Viranşehir’i en iyi şekilde temsil etmeye ve ilçeyi tanıtmaya çalışacaklarını belirten Başkan Salih Ekinci, 9-12 Haziran tarihleri arasında açık olacak etkinliğe İstanbul’da ikamet eden Viranşehirlileri ve İstanbulluları davet etti.
Bu haber 646 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum