Reklam
Reklam

Hilvan'da Ramazan denetimleri

Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezinde gıda satışı yapan işletmelere yönelik kapsamlı denetimlerde bulundu.

Hilvan'da Ramazan denetimleri
Editör: Urfa Haber 63
13 Nisan 2021 - 10:58 - Güncelleme: 13 Nisan 2021 - 11:01
Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde gıda satışı yapan işletmelere yönelik düzenlenen denetimlerde ekmek gramajı, dezenfekte, son kullanma tarihi, etiket, havalandırma sistemi, iş yeri açma ruhsatı ile Korona Virüs tedbirleri kapsamında maske, temizlik ve fiziksel mesafe kontrollerinde bulundu.
Ramazan ayıyla birlikte denetimlerin artacağını belirten Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlarımızın sağlığını dikkate alarak gıda satışı yapan işletmelere yönelik yaptığımız kontrollerde Ekmek gramajı, insan sağlığını tehdit eden ürünlerin satışının yapılıp yapılmadığına, havalandırma sistemi ve iş yeri açma ruhsatı kontrol edilirken Korona Virüs salgınına karşı alınması gereken tedbirler ile ilgili uyarılarda bulunduk. Halkımızın Ramazan ayını sağlıklı ve sorunsuz geçirmesi için tüketimi artacak ürünlerin satışını yapan işletmelere yönelik denetimlerimiz programlı bir şekilde devam edecek’ ifadelerine yer verdi. 

 
Bu haber 765 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum