Reklam
Reklam

Hilvan'da Belediye personellerine İş sağlığı eğitimi verildi

Hilvan’da Belediye personellerine İş Sağlığı Eğitimi verildi6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği Kanunu kapsamında Hilvan Belediyesi personellerine bilgilendirici seminer düzenlendi.

Hilvan'da Belediye personellerine İş sağlığı eğitimi verildi
Editör: Urfa Haber 63
21 Haziran 2021 - 15:30
Hilvan Gençlik Merkezi konferans salonunda Hilvan Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğünün koordinesinde uzman eğitimciler tarafından Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı personellere yönelik gruplar halinde iş sağlığı ve güvenliği eğitimi hakkında seminer düzenlendi.
Olası iş kazalarını ortadan kaldırmak için Belediye personellerine yönelik düzenlenen eğitim semineri ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hilvan Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ‘6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında uzman eğitimciler tarafından İş kazalarını önlemek ve çalışanları yasal sorumluluklar hakkında bilgilendirmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı işçilerimize yönelik sunum eşliğinde eğitim verildi. Acil durumlarda yapılması gerekenler ve yasal haklar ile ilgili eğitim seminerlerimiz programlı bir şekilde devam edecek.’ ifadelerine yer verdi.
 
Bu haber 774 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum