Reklam
Reklam

Hilvan Belediyesi'nden Toplu Sünnet

Hilvan Belediye Başkanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürdüğü sosyal yardımlaşma projesi kapsamında 15 günlük sömestr tatilinde 100 çocuğu sünnet ettirdi.

 Hilvan Belediyesi'nden Toplu Sünnet
Editör: Urfa Haber 63
29 Ocak 2023 - 19:25
Geçtiğimiz Eylül ayında düzenlediği ‘Toplu Sünnet Şöleni’ ile yüzlerce çocuğu sünnet ettiren Hilvan Belediye Başkanlığı, şölende çeşitli nedenlerden dolayı Hilvan’da bulunmayan ailelerin de yararlanması için 15 günlük sömestr tatilini değerlendirerek yeni bir toplu sünnet programı düzenledi.  
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nün katkı sunduğu toplu sünnette 0-12 yaş aralığında 100 çocuk Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi’nde hijyenik bir ortamda sünnet edildikten sonra Hilvan Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla evlerine gönderildi.  
Belediye Meclisi üyeleriyle düzenlenen programa katılan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘2022 yılının Eylül ayı başlarında yüzlerce çocuğumuzu düzenlediğimiz ‘Toplu Sünnet Şöleni’ ile sünnet ettirdik. O dönemde çeşitli nedenlerden dolayı burada olmayan ailelerin çocuklarını da sünnet ettireceğimize dair söz vermiştik. 15 günlük sömestr tatilini değerlendirerek verdiğimiz sözü bugün yerine getirerek çocuklarımızı uzman sağlık ekipler gözetiminde sünnet ettiriyoruz. Allah mürrüvetlerini devam ettirsin. Erkekliğe ilk adımı adan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu programın düzenlenmesinde büyük katkı sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir belediyemize ve İl Sağlık Müdürlüğü’müze şahsım ve aileler adına şükranlarımı sunuyorum’ dedi.
Bu haber 656 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum