Reklam

Hilvan Belediyesi gençlerin geleceğine dokunuyor

Bilgi Evi, 2016 yılından beri üniversite ve KPSS hazırlığı yapan gençlere destek oluyor. Öğrenciler ücretsiz eğitimle geleceğe hazırlanıyorlar.

Hilvan Belediyesi gençlerin geleceğine dokunuyor
Editör: Urfa Haber 63
06 Aralık 2023 - 16:43
Bilgi Evi, Üniversite ve KPSS Hazırlığına Destek Veriyor
Bilgi Evi, 2016 yılından beri üniversite ve KPSS hazırlığı yapan gençlere destek oluyor. Öğrenciler ücretsiz eğitimle geleceğe hazırlanıyorlar.
Eğitimde Bireysel Yaklaşım
Bilgi Evi'nde verilen eğitimler, alanlarında deneyimli öğretmenler tarafından veriliyor. Öğrencilere stres yönetimi ve etkili ders çalışma programları konusunda büyük destek oluyor. Eğitimde bireysel yaklaşımla birebir destek sağlayan branş ve rehber öğretmenler, sınava en iyi şekilde hazırlık sunuyor.
Ücretsiz Eğitim İmkanı
Daha önce Şanlıurfa genelinde sağladığı rekor başarı oranıyla adından söz ettiren Bilgi Evi, gençlere umut olmayı sürdürüyor. Hilvan Belediyesi'nin bu özel projesi, gençlerin eğitimine ücretsiz katılım imkanı sunuyor.
Gençlerin Başarılarına Katkı Sağlıyor
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı açıklamada, gençlerimizin başarısına katkı sağlamak öncelikli görevimizdir. Bayık "Burada verilen nitelikli eğitim, gençlerin başarılarına katkı sağlıyor ve gelece emin adımlar atmasına yardımcı oluyor. Onların başarıları, bizim için büyük bir gurur kaynağı olacak. Bu nedenle gençler umutlu biz de çok mutluyuz' dedi.
Hazırlık Sürecinde Gerekli İhtiyaçlar ve Destekler Sağlanıyor
Rehber Öğretmen Semanur Filikçi, öğrencilerin sınava hazırlanma sürecinde ihtiyaç duydukları tüm desteği sağladıklarını söyledi. Filikçi "Öğrencilerimiz, stres yönetimi ve ders çalışma programları konusunda da destek alıyor. Bu sayede öğrencilerimiz, sınava daha iyi hazırlanıyor" dedi.
Hedeflerini belirten öğrenciler, ücretsiz eğitim imkânını sunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür etti.
 

Bu haber 478 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum