Reklam

Hem Türkiye tarafına hem Suriye tarafına sıcak yemek ikrami

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde faaliyet gösteren Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İlçede her gün ihtiyaç sahibi 2000 kişinin evine sıcak yemek götürüyor. Hafta sonları ise Tel abyad kentinde bulunan 75 aileye gıda yardımı yapıyor.

Hem Türkiye tarafına hem Suriye tarafına sıcak yemek ikrami
Editör: Urfa Haber 63
17 Temmuz 2020 - 05:52

Akçakale ilçesinde bulunan Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  iş Adamı Ahmet Doğan'ın girişimleriyle 2017'de kuruldu. Kurulduğu günden bugüne yardımlarını eksiksiz sürdürüyor.

Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayır sahiplerin desteği ile İlçede bulunan ihtiyaç sahibi 2000 kişinin evine her gün sıcak yemek götürüyor. Dernek hafta sonları ise Akçakale’nin karşısında bulunan Suriye’nin Tel abyad kentinde 75 aileye gıda yardımı yapıyor.

Yetim Ehli Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ahmet Doğan, “Hayırsever bağışçılarımızın desteğiyle ilçede bulunan İki Bin aileye ger gün yardım etmeye çalışıyoruz. Sınırda olmamızdan dolayı ülkelerindeki savaştan kaçarak ilçemize sığınan Suriyeli yetimler ve ailelerine yarımlarımız sürüyor. Akçakale’de giyim mağazası ile ihtiyaç sahipleri buradan giyim ihtiyaçları karşılanıyor.Ayrıca hafta sonları sınırın diğer yakasında bulunan Tel abyad kentinde 75 aileye gıda yardımı yapıyoruz. Tel Abyat kentinde her gün sıcak yemek ikramı için müracaat ettik inşallah Suriyeli kardeşlerimize de her gün sıcak yemek ikramında bulunacağız. Tüm hayırsever insanlardan desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Çünkü yetim ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmek çok güzel bir duygu, gelin bu duyguyu hep beraber yaşayalım." diye konuştu

Bu haber 621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum